Socialisatietraining

 

 

Socialisatietraining in Eemnes en Almere, op de foto hond Wolfie uit Roemenië

 

 

Steeds vaker adopteren mensen een hond uit het buitenland (ik ben er zelf één van) en dat is fantastisch want voor één hond verander je zijn of haar hele leven op een manier die je niet voor mogelijk houdt.

 

Maar... aanpassen aan het leven in onze (hectische) maatschappij valt niet altijd mee. Veel dieren hebben op straat geleefd of voor lange(re) tijd in een asiel gewoond of zijn daar geboren, ook zijn ze daar niet altijd op een vriendelijke manier behandeld.

 

Veel van deze dieren nemen naast een lieve, aanhankelijke en gevoelige persoonlijkheid, ook een rugzakje mee en dat is iets waar eigenaren niet altijd op voorbereid zijn. 

 

Tijdens deze cursus leren we de honden dezelfde oefeningen aan als in de puppycursus echter zal ik jullie ook begeleiden bij eventuele obstakels waar je mogelijk met je hond tegenaan loopt. In de meeste gevallen kan ik je gericht advies geven waardoor je je hond op een vertrouwde manier kunt begeleiden bij het wennen aan het leven in onze maatschappij en in jouw gezin. Verder werken we natuurlijk net als in de puppycursus aan het opbouwen van een vertrouwde band tussen jou en je hond.

 

Prijzen:

Cursus in Almere: 8 lessen a 45-60 min met certificaat van deelname € 80

Cursus in Eemnes: 8 lessen a 45-60 min met certificaat van deelname € 80

 

Contactformulier