GEDRAGSCoaching

Soms loopt het leven met je hond niet helemaal zoals gepland of veranderd er gaandeweg iets wat ervoor zorgt dat je hond ongewenst gedrag gaat vertonen zoals (overmatig) blaffen naar andere mensen of honden, agressief gedrag, niet alleen thuis (meer) kunnen blijven, angsten etc. 

 

Soms heb je gewoon vragen over het gedrag van je hond en soms is het fijn als iemand even met je meekijkt en je tips kan geven over zaken waar je zelf niet uitkomt. Ik help jullie daar graag bij.

 

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Wanneer je een vraag hebt kun je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Graag ontvang ik een omschrijving van het probleem zodat ik kan inschatten of een kort consult voldoende is of dat een uitgebreid traject beter zal zijn.

 

Kosten van een kort coachingsconsult van max 30 minuten (per mail, telefoon of via beeldbellen): € 20,00

 

Uitgebreid coachingsconsult aan huis, inclusief vragenlijst, samenvatting van het consult inclusief de adviezen die gegeven zijn + twee contactmomenten op 4 en 8 weken na het consult:

€ 179,00

 

(+ reiskosten: 0,39 ct per km vanaf mijn thuis adres. De eerste 10 km wordt niet berekend) Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de eigenaar)