Losse privéles

 

Wanneer je aan één bepaalde oefening wilt werken, dan is een losse privéles meestal voldoende om daarna verder zelf weer verder te kunnen. Even wat extra hulp, de puntjes op de i. Je kunt hierbij denken aan de oefening wandelen zonder trekken. Wanneer je hond trekt aan de lijn, kan dit voor enorm veel frustratie zorgen, zowel voor jou als eigenaar als voor je hond. Of wanneer je uren achter je hond aan moet rennen omdat hij niet meer bij je terug wil komen omdat je hond alles en iedereen interessanter vind dan jou als eigenaar. Veel eigenaren laten hun hond daarom niet meer loslopen, waardoor de hond dan meestal weer meer aan de lijn gaat gaat trekken omdat hij zijn energie niet kwijt kan en zo zit je in een vicieuze cirkel...

 

Dit zijn voorbeelden waarbij een losse privéles uitkomst kan bieden.

 

Uiteraard houden we daarna contact hoe het gaat en indien nodig kan er natuurlijk altijd nog een vervolgles worden ingepland. 

 

De kosten van een losse privéles zijn: € 40 euro per uur (een uur is meestal voldoende om jullie weer op weg te helpen).

** inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf mijn thuisadres, daarbuiten zullen er reiskosten worden berekend a 0,39 ct per gereden km **

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de eigenaar/lesklant

 

De losse privélessen zijn NIET bedoeld voor het oplossen van gedragsproblemen zoals uitvallen naar andere honden, niet alleen thuis kunnen blijven, slopen etc. Voor meer informatie over hulp bij gedragsproblemen kun je hier klikken: Gedragsconsult'.