puppykennis voor eigenaren

Mijn passie ligt bij het voorlichten van eigenaren op het vlak van gedrag. Helaas wordt hier op de meeste hondenscholen en kynologenclubs maar weinig aandacht aan besteed terwijl dit wat mij betreft echt de basis is van opvoeding want dat kleine schattige wollige nieuwe wezentje in huis spreekt onze taal (nog) niet en zal dit moeten gaan leren. Maar hoe kunnen wij de taal van onze hond leren zodat we daadwerkelijk met elkaar kunnen communiceren? Dat kan via deze uitgebreide en complete cursus.

 

Hoe leer je bijvoorbeeld je hond om alleen thuis te blijven? Dat klinkt gemakkelijk en op veel websites lees je vaak dat je 'gewoon' moet opbouwen per minuut. Maar is het wel zo simpel? Vaak niet want om alleen thuis te kunnen blijven als roedeldier zul je moeten leren dat je ook veilig bent als je alleen bent zonder je "roedel" (gezin). Hoe leer je dat dan aan?

 

Hoe pak je het aan als je pup iets spannend vindt, zoals een ontmoeting met een andere hond of onbekende mensen? Wat doe je wel en wat kun je beter niet doen?

 

Hoe zit het met alle fabels en feiten rondom dominantie? Wat is dominantie precies en wanneer spreek je van dominant gedrag (of niet)?

 

Hoe leer je communiceren met je hond en hoe leert een hond eigenlijk?

 

Hoe bereidt je je hond voor op het komende Oud & Nieuw (vuurwerk!)  zodat je hond niet meteen trauma oploopt?

 

Wat is een goede dosis aan beweging (wandelen en spelen) en wat is te weinig of juist teveel?

 

Hoe zorg je ervoor dat je hond met plezier naar de dierenarts gaat en blijft gaan?

 

Hoe leer je je hond met kinderen omgaan en je kinderen met de hond?

 

En nog véél meer...

 

Dit zijn een aantal van de onderwerpen waar hondenscholen maar weinig aandacht aan besteden terwijl dit wat mij betreft één van dé belangrijkste dingen zijn om je hond op voor te bereiden. Dit voorkomt namelijk gedragsproblemen in de toekomst. Het is handig dat je hond op commando kan zitten, liggen of naar zijn plaats kan maar je hond leren alleen blijven, lichaamstaal leren lezen en anticiperen op spel tussen honden is wat mij betreft net zo belangrijk.

 

Ik heb een uitgebreide cursus gemaakt waarbij er in ieder document een nieuw onderwerp aan bod komt. Ik stuur je deze cursus per email toe in pdf formaat. De cursus staat vol uitleg, tips, afbeeldingen en filmpjes.

 

Wil je je pup goed begeleiden en gedragsproblemen voorkomen? Dan is dit een waardevolle aanvulling op een puppycursus.

 

Voor slechts € 19,99 krijg je de complete, informatieve en leerzame cursus online toegestuurd (middels PDF bestanden).

 

Vul je gegevens hieronder in en ontvang de cursus binnen 24 uur na betaling