Vuurwerktraining

 

 

Oud & Nieuw. Voor ons mensen vaak een gezellige tijd van samen zijn, oliebollen, champagne en natuurlijk vuurwerk. Voor veel van onze huisdieren is het helaas een minder gezellige tijd want het afschieten van vuurwerk zorgt voor een lange stressvolle periode voorafgaand aan Oudejaarsavond. Helaas beginnen de knallen al ergens in november, dat betekend weken van onnodige stress en angst. 

 

Dit hoeft echter niet, vuurwerkangst is in de meeste gevallen goed te trainen! Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Ik kom dan bij u thuis langs, waar we het probleem uitgebreid doornemen. Daarna zal ik u wat uitleggen hoe de vuurwerktraining in elkaar zit, de feiten en fabels rondom vuurwerkangst en dan gaan we een begin maken met de training. Als u helemaal begrijpt hoe de training in elkaar zit en hoe u ermee verder kunt dan nemen we afscheid en gaat u zelf met uw hond aan de slag. We houden regelmatig nog even contact over de vorderingen. 

 

Het is belangrijk om tijdig te gaan beginnen! Wanneer u slechts enkele weken van tevoren begint met trainen of wanneer ze al volop aan het knallen zijn dan beperkt dit de mogelijkheden voor uw hond om er dit jaar op een goede doorheen te komen.

 

Kosten: € 40,00 per 60 minuten.

 

U kunt contact met mij opnemen door het sturen van een email.