Vuurwerktraining

 

 

Oud & Nieuw. Voor ons mensen vaak een gezellige tijd van samen zijn, oliebollen, champagne en natuurlijk vuurwerk. Voor veel van onze huisdieren is het helaas een minder gezellige tijd want het afschieten van vuurwerk zorgt voor een lange stressvolle periode voorafgaand aan Oudejaarsavond. Helaas beginnen de knallen al ergens in november, dat betekend weken van onnodige stress en angst. 

 

Dit hoeft echter niet, vuurwerkangst is in de meeste gevallen goed te (her)trainen! Mocht je hier interesse in hebben dan kun je contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Ik kom dan bij je langs, waar we het probleem uitgebreid doornemen. Daarna zal ik je uitleggen hoe de vuurwerktraining in elkaar zit, de feiten en fabels rondom vuurwerkangst en dan gaan we een begin maken met de training. Als je helemaal begrijpt hoe de training in elkaar zit en hoe je ermee verder kunt dan nemen we afscheid en ga je zelf met je hond aan de slag. We houden regelmatig contact over de vorderingen. 

 

Het is belangrijk om tijdig te gaan beginnen (uiterlijk in september, liefst eerder). Wanneer je slechts enkele weken van tevoren begint met trainen of wanneer ze al volop aan het knallen zijn dan beperkt dit de trainingsmogelijkheden voor dat jaar. Dan wordt waarschijnlijk het advies om met onderstaande tips en evt. aanvullende supplementen er dat Oud & Nieuw er zo goed mogelijk doorheen te zien komen en het komende jaar zo vroeg mogelijk te gaan beginnen met de training.

 

Kosten: € 40,00 per 60 minuten.

 

U kunt contact met mij opnemen door het sturen van een email.