Online puppycursus

Onlangs ben ik gestopt met het geven van puppycursussen aan huis. De reden hiervoor is dat er genoeg hondenscholen en kynologenclubs zijn die een passie hebben voor het aanleren van gehoorzaamheidsoefeningen zoals zit, af, blijf, hier etc. Mijn passie ligt juist bij het voorlichten van eigenaren op het vlak van gedrag. Helaas wordt hier op de meeste hondenscholen juist maar heel weinig aandacht aan besteed.

 

Want hoe leer je je hond aan dat het oké is om alleen thuis te blijven?

Hoe pak je het aan als je pup iets spannend vindt, zoals een ontmoeting met een andere hond of onbekende mensen?

Hoe zit het met alle fabels en feiten rondom dominantie?

En hoe bereidt je je hond voor op vuurwerk?

Wat is een goede dosis aan beweging (wandelen en spelen) en wat is te weinig of juist teveel?

Hoe creëer je een goed dagritme voor je hond?

En nog véél meer...

 

Dit zijn onderwerpen waar hondenscholen maar heel zelden aandacht aan besteden terwijl dit wat mij betreft één van dé belangrijkste dingen zijn om je hond op voor te bereiden. Dit voorkomt namelijk gedragsproblemen in de toekomst. Het is leuk dat je hond op commando kan zitten en kan gaan liggen maar een hond die uitvalt naar iedere hond die langsloopt omdat hij toen hij jong was is belaagd door andere honden of een hond die de boel bij elkaar blaft omdat hij zo bang is om alleen thuis te zijn is wat mij betreft belangrijker om je hond juist dáár op voor te bereiden. En daar wil ik je graag bij helpen.

 

Ik heb een uitgebreide cursus gemaakt waarbij er elke week een nieuw onderwerp aan bod komt. Ik stuur je deze cursus wekelijks per mail toe (pdf). De cursus staat vol tips, afbeeldingen en filmpjes.

 

Wil je je pup goed begeleiden en gedragsproblemen voorkomen? Dan is dit een waardevolle aanvulling op de gehoorzaamheidstraining bij de hondenschool.

 

Voor slechts 25 euro (!) krijg je 6 weken lang, iedere week een informatieve en leerzaam cursusonderdeel toegestuurd.

 

Vul je gegevens hieronder in en ontvang het eerste cursusonderdeel binnen 24 uur!