Puppycursus

 

Puppycursus Eemnes en Almere, op de foto puppy Yara

 

Ben je op zoek naar fijne hondenschool in Almere of Eemnes die net een beetje anders is dan al die andere?

 

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

 

Ik ben naast kynologisch instructeur (hondentrainer) en paraveterinair (dierenartsassistente) ook in opleiding voor hondengedragsdeskundige. Dat geeft mij nét dat beetje extra kennis op het gebied van hondengedrag dan de gemiddelde hondentrainer. 

 

Bij Hondenschool Kynomere staat het 'leren begrijpen van je hond' op de voorgrond omdat dit gedurende het hele leven van je hond terugkomt. Waarom doet je hond wat hij of zij doet? Is dit gewenst, top! Belonen maar! Is dit ongewenst? Dan leer je om dit gedrag om te buigen naar gewenst gedrag maar dit alles op een positieve manier, zonder stemverheffing, intimidatie, dwang of pijn. Daarnaast zul je leren om de lichaamstaal van je hond te leren lezen om te zien wat je hond je te vertellen heeft. Vind hij bepaalde situaties leuk, prima of juist spannend?  Je zal ervaren dat je hond je heel veel te vertellen heeft zodra je hebt geleerd om de lichaamstaal van je hond te lezen. Iedere cursus is op maat gemaakt, dat houdt in dat je samen met je hond op jullie eigen niveau werkt. We werken met trainingsmethodes als 'lure and reward' en clickertraining. 

 

Naast een aantal belangrijke gehoorzaamheidsoefeningen zullen we ook aandacht besteden aan de algehele socialisatie. Daarvoor trainen we af en toe op verschillende locaties. Tevens zullen we de gehoorzaamheidsoefeningen afwisselen met sport en spel activiteiten, ook deze activiteiten zijn belangrijk om een vertrouwensband tussen jou en je hond op te bouwen. Jullie zullen samen een team worden en leren samenwerken. 

 

Tijdens de cursus ontvang je een theorieboek met allerlei belangrijke onderwerpen (leren alleen blijven, de dierenarts, "dominantie", kind en hond, en nog veel meer). Aan het eind van iedere cursus ontvang je een certificaat van deelname.

 

Prijzen:

Puppycursus in Almere: 8 lessen a 45-50 min met certificaat van deelname en theorie € 80

 

Puppycursus in Eemnes: 8 lessen a 45-50 min met certificaat van deelname en theorie € 80

 

De start van een nieuwe cursus hangt af van het aantal aanmeldingen en welke dagen de cursisten beschikbaar zijn. Groepslessen starten al bij 2 hond-baas combinaties. Informeer gerust. 

 

 

Privéles is ook altijd mogelijk! 

 

Aanmeldformulier