Jonge honden/basiscursus

 

Vervolgcursus in Eemnes en Almere, op de foto hondje Diëgo

 

Voor de cursisten die nog geen puppycursus bij mij hebben gevolgd biedt ik een leuke leerzame jonge honden/basiscursus aan. Tijdens deze cursus gaan we verder met de oefeningen die je mogelijk al in een eerdere puppycursus hebt gehad maar het kan ook zijn dat je hond op wat oudere leeftijd bij je is gekomen en dat jullie samen nog nooit een cursus hebben gedaan, ook in dat geval zijn jullie van harte welkom! Voor de eigenaren die al een puppycursus hebben gedaan, pakken we de oefeningen op en breiden deze steeds een stapje verder uit. Ook zullen er een aantal nieuwe oefeningen worden aangeleerd.

 

Voor de eigenaren met een nieuwe hond, zullen we de basisoefeningen aanleren en alle lessen worden natuurlijk afgewisseld met sport en spel zoals agility (behendigheid), zoekspelletjes, speuren en meer!

 

Deze lessen geef ik uitsluitend individueel. Hier zitten namelijk een groot aantal voordelen aan:

 

  • De lessen zijn enorm praktisch, we trainen direct bij jullie thuis en in jullie omgeving.
  • Iedere hond-baas combinatie is maatwerk. Wat gaat er goed en waar willen jullie nog aan werken, zijn er misschien punten waar we wat extra aandacht aan moeten besteden etc.
  • Een ander groot voordeel is dat je niet steeds hoeft te wachten op andere hond-baas combinaties tot zij hun oefeningen hebben gedaan. De lessen duren daarom ook wat korter dan een gemiddelde groepsles (40-45 min.). 
  • Ideaal voor honden die wat onzeker zijn, moeite hebben met andere honden of die erg reactief reageren op andere honden (overenthousiast).

 

De jonge honden/basiscursus bestaat uit 5 lessen van 40-45 minuten en kost € 99,00 indien je na de cursus nog verder door wil trainen dan kun je lossen lessen afnemen, een losse les kost € 20,00.

 

Aanmeldformulier