Gedragstraining

 

 

 

Hulp bij ongewenst gedrag in Eemnes en Almere

 

Vanaf heden kun je ook bij mij terecht voor advies over het gedrag van je hond. Hierbij kun je denken aan uitvallen naar andere honden, niet alleen thuis kunnen blijven, slopen, maar ook bij angst voor onbekenden of bepaalde voorwerpen (luchtballonnen, vogels, vuurwerk).

 

En wist je dat honden, net als wij mensen, ook last van fobieën kunnen hebben?

 

Momenteel ben ik nog in opleiding voor kynologisch gedragstherapeut via Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum maar omdat ik inmiddels aan het eind van de opleiding ben beland kun je bij mij wel al terecht voor advies over allerlei uiteenlopende gedragsproblemen.

 

Mocht je een probleem hebben met je hond dan kun je onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Afhankelijk van het probleem zal ik zelf aanbieden om je te helpen of je door te verwijzen naar een ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde collega van mij.

 

Indien ik je zelf kan helpen dan zal ik je vragen om een uitgebreide vragenlijst in te vullen met heel veel informatie over je hond,  jullie gezinssituatie, zijn/haar dagelijkse routine, socialisatieperiode, medische achtergrond en nog veel meer. Dit om een zo uitgebreid mogelijk beeld van jouw hond en zijn/haar problemen te krijgen. Meestal vraag ik je ook om aanvullend beeldmateriaal van het probleemgedrag mee te sturen.

 

Naar aanleiding daarvan zullen we een gesprek inplannen om nog dieper op de problemen in te gaan en zal ik nog meer aanvullende vragen stellen die nodig zijn om jullie op de juiste manier te kunnen helpen.

 

Aan het eind van dit gesprek zal ik je alvast de eerste tips meegeven waar je alvast mee aan de slag kunt gaan en binnen 14 dagen ontvang je per mail het uitgebreide behandelplan.

 

Daarna zullen wij wekelijks contact houden om de vorderingen te bespreken.

 

De kosten voor het gedragstrainingstraject zijn op aanvraag.