Puppycursus aan huis

 

De puppycursus is terug!!! Verbeterd en leuker dan ooit!!!

 

Tijdens de puppycursus kom ik bij jullie thuis om les te geven. De reden waarom ik les aan huis geef is omdat het leven van je hond zich ook afspeelt bij jullie thuis, hoe fijn is het dan om ook direct thuis te kunnen oefenen (oefeningen als 'af', plaats' of 'wacht' kunnen we op die manier ook direct toepasbaar maken). Jullie krijgen één op één aandacht en je pup is veel minder afgeleid dan op een veldje met meerdere andere pups en eigenaren. Deze training is ook zeker geschikt voor de wat angstigere pups want we werken vanuit de vertrouwde omgeving en op het eigen tempo van jouw pup. 

 

De puppycursus is niet voor iedereen hetzelfde, want wat voor de ene eigenaar namelijk belangrijk is, is dat voor de andere eigenaar helemaal niet.  We bespreken tijdens de eerste les de oefeningen waar we onze focus op gaan leggen.

 

Hierbij kun je denken aan:

 

De basisoefeningen zoals zit, af, wacht, plaats, uh uh" (nee), meelopen aan een slappe lijn (wandelen zonder trekken).

 

Daarnaast zullen we werken aan specifieke doelen:

* Socialisatie met honden/mensen/objecten (dit kan een wandeling in het bos zijn met andere honden of een tripje naar het tuincentrum)

* Wandelen in de woonwijk, waar moet je precies op letten?

* Moet je hond later mee in de bus of trein, dan gaan we zit stapsgewijs oefenen

* Omgang met kinderen

* Benchtraining (indien nodig)

* Socialisatie met andere dieren

Etc etc.

 

Alle oefeningen worden aangeleerd op een zonder correcties/angst/dwang en intimidatie.

 

Kosten: 175 euro voor 6 lessen van ongeveer 45 minuten (er is gekozen voor 45 minuten omdat de aandachtsboog van een puppy nog kort is). Dit is inclusief de uitgebreide 'Puppykennis voor eigenaren' cursus

Omdat een cursus voor beide partijen goed moet voelen, geldt de eerste les altijd als een proefles. Wanneer je na de eerste les besluit dat de klik er niet is of je wilt de cursus om een andere reden toch niet volgen dan zal er na die eerste les een aparte factuur worden gestuurd voor alleen die eerste les en kun je afzien van de rest van de cursus (de theoriecursus zit dan niet bij het bedrag inbegrepen).

 

(+ reiskosten: 0,39 ct per km vanaf mijn thuis adres. De eerste 10 km wordt niet berekend) Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de eigenaar/lesklant.